Over deze site

Wie in het huwelijksbootje stapt, ziet het als een ver-van-mijn-bed-show: een scheiding. Toch blijkt uit cijfers dat meer dan 1 op de 3 huwelijken uiteindelijk ontbonden wordt door middel van een scheiding. De kans is dan ook groot, dat je op deze website bent beland doordat je zelf in een scheiding zit, een scheiding overweegt of meer informatie wilt hebben over dit onderwerp.

Gezamenlijk-scheiden.nl is dan ook de juiste plek voor dit soort informatie. Deze website heeft als doel om advies te geven over het scheidingstraject en alles wat daarbij komt kijken. een scheiding heeft immers vergaande gevolgen – niet alleen voor jou, je partner en natuurlijk jullie kinderen, maar ook voor (schoon)familie en vrienden.

Gezamenlijk-scheiden.nl wilt je helpen je scheiding in goede banen te leiden. Scheiden doe je namelijk niet alleen, maar samen. In de eerste plaats samen met je partner, dus richt deze website zich op verschillende vormen van scheidingsbemiddeling, het samen regelen van de scheiding en de praktische kant van een scheiding.

Ook vind je op gezamenlijk-scheiden.nl het laatste nieuws over scheiden, interessante ontwikkelingen en achtergrondinformatie over scheidingen.